Η ομάδα του SpLenDEd αποτελείται από:


 

 

Andragoski zavod Maribor - Ljudska univerza (Σλοβενία)               

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Maribor δημιουργήθηκε το 1922. Παρείχε περισσότερες από 1000 διαφορετικές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό τις δύο πρώτες δεκαετίες της λειτουργίας και συνεισέφερε σημαντικά στην πολιτιστική εξέλιξη της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Σλοβενίας. Από τότε έχει προσφέρει όλων των ειδών τα εκπαιδευτικά προγράμματα , τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης, τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.Είτε επρόκειτο για παροχή μαθημάτων οδήγησης, είτε για σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενηλίκων, είτε για παροχή μαθημάτων γλωσσών σε παιδιά και ενήλικες, παροχή προγραμμάτων δια βίου μάθησης και άλλα, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων ανταποκρινόταν πάντοτε στις ανάγκες των ανθρώπων και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής. Στις μέρες μας, επικεντρωνόμαστε σε εκπαίδευση με οπτικοακουστικά μέσα, παρέχοντας προγράμματα εκπαίδευσης και υποστήριξη σε άτομα με δυσκολίες, βοηθώντας τους ενήλικες με την περεταίρω τυπική και μη τυπική τους εκπαίδευση, συμμετέχοντας σε εθνικά και διεθνή έργα και εμπλουτίζοντας συνεχώς τη λίστα των προγραμμάτων, εκπαιδευτικών αντικειμένων και δραστηριοτήτων, βελτιώνοντας τους εαυτούς μας, δίνοντας περισσότερα στπυς ανθρώπους που φτάνουν στην πόρτα μας και ακολουθώντας το μότο μας: Γνώση για όλες τις γενιές.

Stiftelsen Kursverksamheten vid Uauniversitet (Σουηδία)    

Ελληνική Εταιρεία Προαγωγής Μεθοδολογιών Έρευνας και Ανάπτυξης Αστική Εταιρεία (Ελλάδα)    

H ΠΡΟΜΕΑ αναπτύσσει, υλοποιεί και οργανώνει έργα χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ σχετικά με την εκπαιδευτική έρευνα, την περιφερειακή συνεργασία και την καινοτομία στην έρευνα. Ιδρύθηκε το 2006 στην Αθήνα, Ελλάδα από ερευνητές και επιστήμονες που μοιράζονταν το κοινό τους όραμα για ελευθέρως προσβάσιμο εκπαιδευτικό και ερευνητικό υλικό. Έχει σκοπό να προωθήσει την έρευνα σε καινοτομίες & την ανάπτυξη μεθοδολογίας, προκειμένου να υποστηρίξει την αναβάθμιση γνώσεων του έμψυχου δυναμικού της Ευρώπης και να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές προκλήσεις στη μη τυπική εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού, στην ενεργή συμμετοχή, στη βελτίωση της ποιότητας στην εκπαίδευση, στην υποστήριξη αλλαγής πολιτικής από τις Ευρωπαϊκές διοικήσεις, στην προώθηση της καινοτομίας στον τομέα των Τεχνολογιών και Επικοινωνιών, στην επάρκεια πηγών και την κυκλική οικονομία και στο περιβάλλον.


Pucko otvoreno uciliste Cakovec (Κροατία)  

Το Κρατικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Cakovec ιδρύθηκε το 1960. Είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα εκπαίδευσης ενηλίκων και ένα εκ των κορυφαίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στη Δημοκρατία της Κροατίας. Είναι μέλος του Κροατικού Συλλόγου Εκπαιδευτών Ενηλίκων που εδρεύει στο Ζάγκρεμπ. Αυτό το κέντρο δια βίου μάθησης έχει αναπτυχθεί προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας. Παραμένει δυναμικό σε ισχύ, ανοιχτό σε αλλαγές όπως επίσης και σε κοινωνικές και οικονομικές επιρροές, με επιτακτικό σχεδιασμό προγραμμάτων και ανάπτυξη. Καλωσορίζει όποιον έχει ανάγκη για νέες γνώσεις και δεξιότητες και ένας αριθμός διαθέσιμων ειδικών διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή παροχή εκπαίδευσης. Είναι ένας οργανισμός επιμόρφωσης ενηλίκων για δια βίου μάθηση και παρέχει γνώση και δεξιότητες σε όλους αυτούς που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Προσφέρει προγράμματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα διαφόρων ειδών, μαθήματα γεωργίας, μαθήματα πληροφορικής, μαθήματα γλωσσών και λαμβάνει μέρος σε πολλά διαφορετικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαική Ένωση. Το Κρατικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις και ανάγκες της αγοράς εργασίας και με αυτόν τον τρόπο οργανώνει τα εκπαιδευτικά προγράμματα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της.


Volkshochschule im Landkreis Cham e.V. (Γερμανία)

To Volkshochschule im Landkreis Cham e.V ή το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην Περιφέρεια του Cham, ένα μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης σε ενήλικους πληθυσμούς στην Περιφέρεια του Cham και στις γύρω περιοχές. Η αποστολή του οργανισμού είναι να εξασφαλίσει το δικαίωμα στην εκπαίδευση, την πρόσβαση στις υπηρεσίες δια βίου μάθησης και τις ίσες ευκαιρίες στην παροχή γνώσης και εφοδίων στους πολίτες προκειμένου να είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας.     Προκειμένου να το κάνει αυτό, ο οργανισμός παρέχει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σε θεματικές επαγγελματικής (ΙΤ, λογιστικά, μάρκετινγκ) και μη επαγγελματικής κατάρτισης ( υγείνος τρόπος ζωής, αθλήματα, κουλτούρα) .

Αριθμός Έργου: 2020-1-SI01-KA204-075962.                                               
Το έργο είναι χρηματοδοτούμενο με την υποστήριξη της Ευρωπαικής Επιτροπής. Η παρούσα έκδοση αντανακλά τις μόνο τις απόψεις του συγγραφέα και η Επιτροπή δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για κάθε χρήση που μπορεί να γίνει σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή.